Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Wyatt Earp

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 183 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 2.42
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kas­dan on hyvä kä­si­kir­joit­ta­ja, mut­ta juu­ri dra­ma­tur­gia on­tuu.

Kas­dan on hyvä kä­si­kir­joit­ta­ja, mut­ta juu­ri dra­ma­tur­gia on­tuu. Va­lot­taa Ear­pin al­ku­tai­val­ta luul­ta­vas­ti to­tuu­den­mu­kai­ses­ti, mut­ta ta­voit­te­lee liian in­nok­kaas­ti eep­pi­syyttä. On tur­han sen­ti­men­taa­li­nen ja jun­naa pai­kal­laan. Ear­pien per­he­kes­kei­syyttä ko­ros­te­taan naii­vil­la dia­lo­gil­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Näyttävä kuva. Profiilit kärsivät hienoisesta edge enhancement -epätarkkuuksista. Ääniraita ei ole sähäkimpiä. Ekstroissa 14+23 min. dokumentit, 11 poistettua kohtausta (18 min.) ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy