Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Being Julia

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 200298EAN: 6438044015751

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Laa­tue­lo­ku­vis­taan tu­tun un­ka­ri­lai­soh­jaa­jan adap­tio W. So­mer­set Maug­ha­min teat­te­ri­ko­me­dias­ta.

Laa­tue­lo­ku­vis­taan tu­tun un­ka­ri­lai­soh­jaa­jan adap­tio W. So­mer­set Maug­ha­min teat­te­ri­ko­me­dias­ta.
Toi­sen maail­ma­so­dan kyn­nyk­sellä ei lon­too­lai­nen kult­tuu­rie­liit­ti voi­si ma­sen­ta­vam­paa me­noa seu­ra­ta: kes­ki-ikäis­tyvän näyt­te­lijättä­ren (An­net­te Be­ning) tur­ha­mai­suut­ta, Eng­lan­nin ko­meim­man mie­hen (Je­re­my Irons) pör­his­te­lyä ja nuor­ten ih­mis­ten op­por­tu­nis­mia. Pa­ran­taa juok­suaan mai­nioon lop­pu­rat­kai­suun saak­ka. Be­ning te­kee hie­non roo­lin, kun alun kli­seistä päästään. Pe­te­tyn nai­sen kos­to on ka­ma­la. Ai­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Aikalaisepookkia ei tavoitella kuvallisella loistolla. Myös ääniraita tuntuu hillityltä. Takakansi vähättelee ekstrojen määrää: kommenttiraita, neljä poistettua kohtausta (4 min.) ja 5+9 min. dokumentit. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy