Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Being Julia

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 200298EAN: 6438044015751

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Laa­tue­lo­ku­vis­taan tu­tun un­ka­ri­lai­soh­jaa­jan adap­tio W. So­mer­set Maug­ha­min teat­te­ri­ko­me­dias­ta.

Laa­tue­lo­ku­vis­taan tu­tun un­ka­ri­lai­soh­jaa­jan adap­tio W. So­mer­set Maug­ha­min teat­te­ri­ko­me­dias­ta.
Toi­sen maail­ma­so­dan kyn­nyk­sellä ei lon­too­lai­nen kult­tuu­rie­liit­ti voi­si ma­sen­ta­vam­paa me­noa seu­ra­ta: kes­ki-ikäis­tyvän näyt­te­lijättä­ren (An­net­te Be­ning) tur­ha­mai­suut­ta, Eng­lan­nin ko­meim­man mie­hen (Je­re­my Irons) pör­his­te­lyä ja nuor­ten ih­mis­ten op­por­tu­nis­mia. Pa­ran­taa juok­suaan mai­nioon lop­pu­rat­kai­suun saak­ka. Be­ning te­kee hie­non roo­lin, kun alun kli­seistä päästään. Pe­te­tyn nai­sen kos­to on ka­ma­la. Ai­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Aikalaisepookkia ei tavoitella kuvallisella loistolla. Myös ääniraita tuntuu hillityltä. Takakansi vähättelee ekstrojen määrää: kommenttiraita, neljä poistettua kohtausta (4 min.) ja 5+9 min. dokumentit. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy