Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Julmia aikeita

Cruel Intentions 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Uu­si ver­sio van­has­ta, mo­neen ker­taan fil­ma­tus­ta Cho­der­los de Lac­lo­sin ro­maa­nis­ta Vaa­ral­li­sia suh­tei­ta.

Uu­si ver­sio van­has­ta, mo­neen ker­taan fil­ma­tus­ta Cho­der­los de Lac­lo­sin ro­maa­nis­ta Vaa­ral­li­sia suh­tei­ta. Aa­te­lis­juo­nit­te­li­jat ovat vaih­tu­neet elämän tyh­jyy­dessä lei­ju­viin nuo­riin New Yor­kin Cent­ral Park 'n Wes­tin tie­noil­la.
Ro­ger Kumb­len esi­koi­soh­jaus on ja­ka­nut krii­ti­koi­den mie­liä. Kään­tyy hyvän puo­lel­le, sillä ai­ka har­voin nuo­ret näyt­te­lijät näin on­nis­tu­vat. Var­sin­kin Sel­ma Blai­rin Ce­ci­le on mai­nio si­vuo­sas­saan. Myös Buf­fy-vam­pyy­rin­tap­pa­jaa tv:ssä esittävä Sa­rah Mic­hel­le Gel­lar lois­taa Kath­ry­ni­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Teinielokuvan virheet antaa anteeksi. New Yorkista tupsahdetaan äkkiä Kalifornian rannikolle. Äänimaailmassa pääpaino on musiikilla. Kaikua on käytetty mukavasti tunnelmaa tiivistämään. Ekstroissa on viisi poistettua kohtausta, haastatteluja, dokumentti, trailereita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy