Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Mr. Magorium’s Wonder Emporium

Lumottu lelukauppa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 206810EAN: 5708758673365

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Lu­mo­tun le­lu­la­kau­pan 243-­vuo­tias omis­ta­ja Mr Ma­go­rium päättää jäädä eläk­keel­le ja jättää kaup­pan­sa nuo­ren pia­nis­tin ho­tei­siin.

Lu­mo­tun le­lu­la­kau­pan 243-vuo­tias omis­ta­ja Mr Ma­go­rium (ma­nee­ri­se­na­kin pä­tevä Dus­tin Hoff­man) päättää jäädä eläk­keel­le ja jättää kaup­pan­sa nuo­ren pia­nis­tin (Na­ta­lie Port­man) ho­tei­siin.
Le­luai­hei­set elo­ku­vat ovat mil­tei kaik­ki flo­pan­neet, mut­ta nyt on ha­vait­ta­vis­sa selvää yri­tystä. Mut­ta kun Hoff­man pois­tuu, lop­pu­vat Port­ma­nin eväät. Näin näyt­te­lijöi­den työ mu­kai­lee kä­si­kir­joi­tus­ta, mikä ei lie­ne ol­lut tar­koi­tus.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
14/01/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy