Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Charlien enkelit

Charlie's Angels 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2000Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 101946EAN: 5051162269618

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­ha TV-­sar­ja päi­vit­tyi näpsäkän rok­kaa­vak­si vauh­tie­lo­ku­vak­si, jos­sa ta­va­no­mai­sen yh­den mac­hon su­pe­ra­gen­tin si­jaan nähdään kol­me fik­sua, kau­nis­ta ja tap­pa­vaa san­ka­ri­tar­ta kon­na­jah­dis­sa.

Van­ha TV-sar­ja päi­vit­tyi näpsäkän rok­kaa­vak­si vauh­tie­lo­ku­vak­si, jos­sa ta­va­no­mai­sen yh­den mac­hon su­pe­ra­gen­tin si­jaan nähdään kol­me fik­sua, kau­nis­ta ja tap­pa­vaa san­ka­ri­tar­ta kon­na­jah­dis­sa. Help­po huu­mo­ri, simp­pe­li juo­ni ja kik­kai­le­va toi­min­ta pe­laa­vat yllättävän hy­vin yh­teen — mikä ole lain­kaan sa­not­tua, sillä niin usein täl­lai­nen peh­mo­toi­min­ta­viih­de on epäon­nis­tu­nut pelkästään ra­sit­ta­vin seu­rauk­sin. Tässä kui­ten­kin pa­ko len­to­ko­nees­ta yläil­mois­sa, vaa­ral­li­sen tehtävän hol­vi­mur­to ja päätön kaa­hai­lu ral­li­ra­dal­la ovat kaik­ki ko­to­naan, ja muu­toin­kin ta­pah­tu­mat vain tans­sah­te­le­vat eteenpäin.

Kuva & ääni

Hallittu ja levollinen kuva näyttää räiskyvältä, mutta yltää tarkkuudeltaan vain hyvälle keskitasolle. Referenssilevystä ei siis ole kyse, mutta pilkahduksia aiemmat DVD-julkaisut peittoavasta yksityiskohtaisuudesta on nähtävissä. Äänipuolella tarjolla on mallikas häviötön DTS, joka toistaa jyskyttävän musiikkiraidan, rymistelyn ja dialogin Barrymoren suomenkielistä letkaustusta myöten vaivatta.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan ja kuvaajan kommenttiraita, hyviä poistettuja kohtauksia ohjaajan alustuksin (5 min.), mokia (3 min.), 6 koostetta elokuvan tekemisestä (yht. 32 min.) ja 2 musiikkivideota. Ekstrat ovat tuttuja aiemmalta DVD-julkaisuilta, eikä niitä nähdäkään HD-muodossa. Uutena lisänä mukana on nettipohjainen triviatekstitys. (IJ)
15/10/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy