Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cape Fear - Collector's Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mar­tin Scor­se­sen ver­sio on as­tet­ta hei­veröi­sem­pi ver­rat­tu­na al­ku­peräi­seen Ca­pe Fea­riin — tai oi­keas­taan tur­han bru­taa­li.

Mar­tin Scor­se­sen ver­sio on as­tet­ta hei­veröi­sem­pi ver­rat­tu­na al­ku­peräi­seen Ca­pe Fea­riin — tai oi­keas­taan tur­han bru­taa­li. Ro­bert De Ni­ro on roo­lis­saan liian hur­ja. Mie­leen tu­lee näyt­te­lijän osa Fran­kens­tei­nin hir­viönä. Ku­vaa­vaa on, että Ro­bert Mitc­hum polt­te­li churc­hil­liä (ring gau­ge 48), kun De Ni­ro ah­mii jät­timäistä ro­bus­toa (52 vä­hintään).
Hyvää dia­lo­gia kui­ten­kin: etelä syn­tyi pe­los­ta. En­sik­si pelät­tiin in­tiaa­ne­ja, sit­ten or­jia ja unio­nia. Mitä pe­los­ta seu­raa?

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Kahdella levyllä. 80 min. dokumentti, 11 min. Saul Bassin alkutekstitaidetta, 9 min. poistettuja kohtauksia, matte-kuvia, kuvamontaasi, kolme otosta kulisseista, DVD ROM -osuus, faktaruutuja, kuvagalleria ja traileri. Tsekkaa ensimmäisen version näyttelijät Mitchum, Gregory Peck ja Martin Balsam cameorooleissaan. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy