Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Full of It – valheesta todeksi

Full of It 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 206125EAN: 6438044130454

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

New Li­ne tar­joaa taat­tua laa­tua, jo­ka ylet­tyy jo­pa ame­rik­ka­lai­siin ny­ky­ko­me­dioi­hin.

New Li­ne tar­joaa taat­tua laa­tua, jo­ka ylet­tyy jo­pa ame­rik­ka­lai­siin ny­ky­ko­me­dioi­hin. Us­ko to­sin hie­man hor­jui kun kat­soin tätä en­nen Mr. Wood­coc­kia, jo­ka tyy­tyi eri­no­mai­seen ideaan ja sur­keaan to­teu­tuk­seen. Full of It puo­les­taan ra­ken­ne­taan to­del­la tylsän ai­heen ympä­ril­le, mut­ta to­teu­tus on pal­jon odo­tuk­sia pa­rem­pi. Täl­le saa nau­raa. Ei ehkä pyrskäh­del­len, mut­ta ma­han poh­jas­ta. Eli oi­keas­ta pai­kas­ta.
Kou­lun pie­nin 17-vuo­tias Sam Leo­nard saa opol­ta oh­jeen va­leh­del­la, jot­ta hän saa­vut­tai­si me­nes­tystä tei­nien an­ka­ras­sa hie­rar­kias­sa. Hie­man Phi­lip K. Dickmäi­ses­ti hä­nen val­heen­sa al­ka­vat muut­tua to­dek­si. Koh­ta hän ajaa Porsc­hel­la, hoi­te­lee kaik­kien kuo­laa­maa opet­ta­jaa ja saa vai­voik­seen kou­lun suo­si­tuim­man lyy­lin. Ur­hei­lu­kaan ei mai­ta, kun kaik­ki on­nis­tuu.
E­li pitää va­roa, et­teivät toi­veet to­teu­du. Sehän tie­det­tiin jo van­hois­sa kan­san­sa­duis­sa­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason tarkkuutta ja erottelevuutta tarjoavat kuva ja ääniraita. Ei ekstroja. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy