Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Cyclomania

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­vi­nais­laa­tui­nen ur­hei­luai­hei­nen elo­ku­va.

Har­vi­nais­laa­tui­nen ur­hei­luai­hei­nen elo­ku­va. Myös nuo­ri­so­ku­vauk­se­na peit­toaa jenk­ki­kil­pai­li­jan­sa.
Ai­he­pii­rik­si va­lit­tiin vii­saas­ti ur­hei­lu­la­ji, jo­ka on kieh­to­va, mut­ta useim­mil­le tun­te­ma­ton. Kil­pa­pyöräi­ly vie sym­bo­li­sel­la­kin ta­sol­la ta­ri­naa eteenpäin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, joka kärsii hieman kuvakohinasta ja juovavälkynnästä. Kotimaisen elokuvan helmasynti, tunkkainen ääni, loistaa poissaolollaan. Upea levy muutenkin: ekstroissa 5 min. mainosdokumentti, neljä poistettua kohtausta, joista kaksi ohjaajan kommentein, 11 min. pr-kiertueelta, 5 min. koekuvauksista, 4 min. äänimaailman vertailua, 6 min. kuvakäsikirjoituksen vertailua lopputulokseen, ohjaajan kommenttiraita, tiiseri, traileri ja tv-mainos. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy