Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuoleman kentät

The Killing Fields 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 136 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

E­ri­no­mai­nen so­ta­ku­vaus pu­nais­ten kh­me­rien val­lan­ku­mouk­ses­ta, jos­sa yk­silön psy­ko­lo­gia ase­te­taan vas­tak­kain yh­teisön ää­rimmäi­sel­le oi­keu­del­le.

E­ri­no­mai­nen so­ta­ku­vaus pu­nais­ten kh­me­rien val­lan­ku­mouk­ses­ta, jos­sa yk­silön psy­ko­lo­gia ase­te­taan vas­tak­kain yh­teisön ää­rimmäi­sel­le oi­keu­del­le.
Yh­teisöä ko­ros­ta­va aa­sia­lai­nen maail­man­ku­va piir­tyy ra­ju­na. Sil­ti yk­silöt koh­taa­vat ai­na, tässä ta­pauk­ses­sa ame­rik­ka­lai­nen toi­mit­ta­ja (huip­pu­suo­ri­tus Sam Wa­ters­to­nil­ta, jo­ka on jos­tain kum­man syystä juut­tu­nut tv-o­siin) ja kam­put­sea­lai­nen tulk­ki (Haing S. Ngor).

Kuva, ääni & ekstrat

Ei ole anamorfinen, mutta kuva on parempi kuin koskaan aiemmin. Ääniraita toistaa oleellisen (on DS eikä stereo, kuten kansi väittää). Kannattaa käyttää Futurefilmin hyvää valikkoa tekstityksille (4:3 tai 16:9). Kansi ilmoittaa elokuvan kestävän vain 125 min., mikä ei pidä paikkaansa. Traileri ja näyttelijöiden esittelyruudut. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Roland Joffe
Pääosissa: Sam Waterston Haing S. Ngor
Tarina: Bruce Robinson
Kuvaus: Chris Menges
Musiikki: Mike Oldfield

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy