Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Transformers: The Last Knight

Transformers 5 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 155 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
4K HDR useita
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112741440

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Au­to­bo­tit on jäl­leen is­ket­ty maan­ra­koon ja De­cep­ti­co­nit ylen­net­ty val­tion kä­ty­reik­si maail­man­lo­pun kans­sa flirt­tail­len.

Au­to­bo­tit on jäl­leen is­ket­ty maan­ra­koon ja De­cep­ti­co­nit ylen­net­ty val­tion kä­ty­reik­si maail­man­lo­pun kans­sa flirt­tail­len. Elo­ku­van esit­te­lemä juo­ni jää ohuen ohuek­si ri­ta­riai­kaan as­ti ta­kau­tu­vak­si kik­kai­luk­si ja vauh­ti­vie­te­ri on vi­ri­tet­ty epä­ta­sai­ses­ti, mut­ta pa­pe­ril­la tässä on kaik­ki mitä Trans­for­mers- ja Kan­sal­li­saar­re-e­lo­ku­vien ris­tey­tyk­seltä odot­tai­si.
Puit­tel­taan ko­mea seik­kai­lu esit­te­lee hengäs­tyttävän pitkän lis­tan uu­sia ro­bo­ja ja es­tot­to­man rön­syi­levän aar­re­jah­din, mut­ta huk­kaa mer­ki­tyk­sen ja kai­ken jän­ni­tyk­sen jo­hon­kin kaa­va­mai­sen pok­ku­roin­nin jal­koi­hin. Cy­bert­ro­nin luo­jien koh­taa­mi­nen saa to­sin het­kek­si epäi­lemään ku­ka ta­ri­nan hy­vis lo­pul­ta on, mut­ta tätä si­vuas­kel­ta lu­kuun ot­ta­mat­ta ky­se on ai­vot­to­mas­ta se­ka­me­te­li­so­pas­ta. Har­mi.

Kuva & ääni

Kauniin erotteleva ja luonnollisen vakaa kuva näyttää robottien yksityiskohdat rikkaasti ja miljöön luontevasti. Myös ihmishahmot piirtyvät nyt luontevammin kuin aiempien elokuvien 4K-versioissa, vaikka jäävätkin hitusen pehmeämmiksi kuin 4K:lta odottaisi. Kyse ei periaatteessa olekaan aidosta 4K:sta, sillä masterointi on ilmeisesti tehty 2K-tasossa, mutta paikoin eroa on vaikea nähdä. Iskukykyinen ääniraita ei liiemmin dialogista perusta, mutta toistaa konetykkien äänet ja robottien ärjynnän mutkattomasti.

Ekstrat

4K-version ja HD-version levyt ovat ekstrattomia. Boksin kolmannelta levyltä kuitenkin löytyy noin puolentoista tunnin edestä koosteita, joiden pääanti on välittäää rentoja tunnelmia tuotannon ajalta. Aiheina mm. mytologia, kuvaukset Englannissa, Cybertron ja jatko-osan tekeminen. (IJ)
06/12/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy