Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Walking Tall - Lone Justice

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 205393EAN: 5051160212715

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ke­vin Sor­bo opet­te­lee uu­sioisäk­si ja pistää siinä si­vus­sa to­dis­ta­jia lah­taa­van la­ti­no­jen­gin ojen­nuk­seen.

Ke­vin Sor­bo (te­le­vi­sion Her­cu­les) opet­te­lee uu­sioisäk­si ja pistää siinä si­vus­sa to­dis­ta­jia lah­taa­van la­ti­no­jen­gin ojen­nuk­seen. Tiu­kak­si toi­min­tae­lo­ku­vak­si tästä ei ole, mut­ta jon­kin­lais­ta Wal­ker, Te­xas Ran­ger -särmää tässä kieltämättä on. Tek­ni­nen to­teu­tus on ta­sok­kaam­pi kuin mi­hin suo­raan vi­deol­le -viih­dyk­keissä on to­tut­tu, mut­ta näyt­te­lijä­suo­ri­tus­ten, ta­ri­nan ja läpän suh­teen elo­ku­va ei petä. Aiem­pien "Wal­king Tall" fil­ma­ti­soin­tien kans­sa tällä ei yllättäen ole mitään muu­ta yh­teistä kuin ni­mi.

Kuva, ääni & ekstrat

Perustason kuva, jota on yritetty elävöittää heiluvalla käsivarakuvauksella - onneksi ei kuitenkaan aivan jatkuvasti. Niin ikään elokuvaa on yritetty vakavoittaa lisäämällä dokumentaarimaista kohinaa ja haalistamalla väritoistoa kalpean rajoille asti. Ääniraita on ilahduttavan skarppi ja musiikkivalinnoiltaan teemaa ajatellen sopivan rämisevä. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy