Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Usva

The Fog 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 88238EAN: 5050582611847

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

John Car­pen­te­rin kult­ti­kau­hue­lo­ku­va hön­kii pie­nen ka­li­for­nia­lai­sen ran­ta­kau­pun­gin asuk­kai­den nis­kaan et­sien hy­vi­tystä sa­dan vuo­den ta­kai­sil­le ta­pah­tu­mil­le.

John Car­pen­te­rin kult­ti­kau­hue­lo­ku­va hön­kii pie­nen ka­li­for­nia­lai­sen ran­ta­kau­pun­gin asuk­kai­den nis­kaan et­sien hy­vi­tystä sa­dan vuo­den ta­kai­sil­le ta­pah­tu­mil­le. Maal­le vas­ta­tuu­leen vyö­ryvä us­va pistää pei­lit tä­ri­semään, koi­rat hauk­ku­maan ja tuo­lit liik­ku­maan it­sestään, eikä tästä kestä kauaa en­nen kuin kouk­kukä­ti­set aa­veet kol­kut­ta­vat jo ovel­la.
Car­pen­ter on­nis­tuu luo­maan viih­dyttävän jän­nittävän tun­nel­man, vaik­ka en­nus­mer­kit jäävät ir­ral­li­sen ge­nee­ri­sik­si ja eta­nan no­peu­del­la liik­ku­vat mur­ha­mie­het­kin var­sin peh­mok­si uhak­si. Myös hah­mot jäävät ta­va­no­mais­ta­kin lat­team­mik­si sät­ky­nu­keik­si, mut­ta toi­saal­ta näin väl­tytään tar­peet­to­mal­ta draa­mal­li­sel­ta pai­no­las­til­ta. Ja­mie Lee Cur­tis lif­taa tiensä kiel­pos­kes­sa vaa­ra­ti­lan­tees­ta toi­seen, ja ra­dioa­se­man omis­ta­va yh-äi­ti (Ad­rien­ne Bar­beau) saa ta­hat­to­man haus­kan het­ken pe­rus­tel­les­saan mik­sei hän tul­lut pe­las­ta­maan poi­kaan­sa. B-luo­kan elo­ku­va eh­dot­to­mas­ti, mut­ta sel­lai­se­na pe­rin kat­so­mis­kel­poi­nen ta­paus.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas kuva ja ääni. Siinä missä aiempi Blu-ray oli täysin ekstraton, löytyy tässä lisukkeiksi ohjaaja/käsikirjoittaja/säveltäjä Carpenterin ja tuottaja/käsikirjoittaja Debra Hillin hyvin mielenkiintoinen kommenttiraita. (IJ)
12/12/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy