Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Arthur's Dyke

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Future filmKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Suo­si­tel­ta­va elo­ku­va La­pin tun­tu­ri­rei­teillä sa­moa­vil­le.

Suo­si­tel­ta­va elo­ku­va La­pin tun­tu­ri­rei­teillä sa­moa­vil­le. Kol­men mie­hen ja yh­den perskärpä­sen mat­ka nuo­ruu­den po­luil­le Wa­le­sin hui­mis­sa mai­se­mis­sa. Haus­ka. Kes­ki-ikäistä me­noa.
Laa­du­kas ku­va ja ää­ni. Ikävä kyllä le­vy ra­hi­see ko­nees­sa ja pik­selöi­tyy. Ää­ni­rai­ta­kin rä­ti­see. Nos­tal­gis­ta mu­siik­kia 1970-lu­vun alus­ta: mm. Bryan Fer­ryn "Let's Stick To­get­her" ja Mu­din "Ti­ger Feet". Ekst­rois­sa 23 min. do­ku­ment­ti, biog­ra­fiat ja trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy