Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Scarface - arpinaama – Collector´s Edition

Scarface 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 163 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Car­li­to’s Wayn ohel­la oh­jaa­ja Brian de Pal­man uran ko­vin tuo­tos.

Car­li­to’s Wayn ohel­la oh­jaa­ja Brian de Pal­man uran ko­vin tuo­tos. Oh­jaa­ja on ol­lut tur­han in­no­kas fil­maa­maan uu­del­leen, mut­ta tällä ker­taa hän on­nis­tui Oli­ver Sto­nen kä­si­kir­joi­tuk­sen an­sios­ta.
Ko­va, sää­limätön ja us­kot­ta­va gangs­te­ri-e­lo­ku­va, jon­ka kruu­naa Al Pa­ci­non hur­ja vim­ma. Hie­no­ja yk­si­tyis­koh­tia. Kun To­ny Mon­ta­na am­puu van­han po­mon­sa, in­ten­sii­vi­seen koh­tauk­seen ku­luu ai­kaa vain kol­me mi­nuut­tia, minkä voi tar­kis­taa ku­van seinä­kel­los­ta. Lop­puk­lii­mak­si on ylittämätön.

Kuva, ääni & ekstrat

Roskainen printti varsinkin ajassa 2.21. Välillä hailakat värit. Aliasing-värinää. Montanan palatsin väripinnat elävät. Silti parempi kuin R1. Dialogi on alussa hieman epäselvää, muuten kohtuullinen DS. 50 min dokumentti, poistettuja kohtauksia, faktaruutuja, traileri ja biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy