Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

West Wing - 4.kausi

West Wing 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002-2003Kesto: 955 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Surround
  EAN: 7321944043889

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sar­jan neljäs kau­si tun­tuu su­ti­van van­hoil­la uril­laan kun­nes pre­si­den­tin tytär Zoey täy­sin yllättäen kid­na­pa­taan.

Sar­jan neljäs kau­si tun­tuu su­ti­van van­hoil­la uril­laan kun­nes pre­si­den­tin tytär Zoey täy­sin yllättäen kid­na­pa­taan. Temp­pu on ehkä help­po ja ta­voi­te­ha­kui­nen, mut­ta kau­den dra­ma­tur­gial­le se te­kee ih­meitä. Fren­deistä tut­tu Matt­hew Per­ry pyörähtää mu­ka­na to­hi­nois­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy