Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tunnit

The Hours 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­men eri ai­ka­na elävän nai­sen koh­ta­lot ni­vou­tu­vat Vir­gi­nia Wool­fin kir­joi­tuk­siin ja elämään.

Kol­men eri ai­ka­na elävän nai­sen koh­ta­lot ni­vou­tu­vat Vir­gi­nia Wool­fin kir­joi­tuk­siin ja elämään. Woolf (Ni­co­le Kid­man) kir­joit­taa Mrs. Dal­loway­ta, toi­nen nai­nen (Ju­lian­ne Moo­re) lu­kee sitä 1950-lu­vul­la ja kol­mas (Me­ryl St­reep) puo­les­taan elää sen tee­mo­ja mo­der­nis­sa New Yor­kis­sa. Har­voin on kir­jal­li­suu­den ai­ka­kau­det ylittävää vai­ku­tus­ta ku­vat­tu yhtä nä­ke­myk­sel­li­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hyvältä, muttei mitenkään häikäisevältä. Ääniraita on rauhallinen ja dialogipainotteisena toimiva. Kannen mukaan ääniraita on 5.0, mutta kyllä se .1 -kanavakin tuntuu löytyvän. Joka tapauksessa säädä kunnon ääniraita heti menusta, muuten kuuntelet vahingossa Dolby Surroundia. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 2 min. ohjaajan intro, 16+25+7+22+19 min. dokumentit, biografiat, faktaruutuja ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy