Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Next Three Days

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 248771EAN: 6438044288650

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Per­soo­nal­li­nen ja har­vi­nai­sen oma­peräi­nen tril­le­ri ker­too mie­hestä, jon­ka vai­mo rii­te­lee po­mon­sa kans­sa ja jou­tuu seu­raa­va­na päivänä syyt­tee­seen tämän mur­has­ta.

Per­soo­nal­li­nen ja har­vi­nai­sen oma­peräi­nen tril­le­ri ker­too mie­hestä (Rus­sell Crowe), jon­ka vai­mo rii­te­lee po­mon­sa kans­sa ja jou­tuu seu­raa­va­na päivänä syyt­tee­seen tämän mur­has­ta. Mies saa pak­ko­miel­teen va­paut­taa vai­mon­sa Pitts­purg­hin var­ma­mai­nei­ses­ta van­ki­las­ta. Elo­ku­vaa on pa­ras­ta seu­ra­ta tar­kas­ti, sillä kak­si seu­ra­lais­ta tun­tui saa­van sät­kyjä, kun eivät malt­ta­neet py­syä näennäi­ses­ti kie­mu­rai­sen, mut­ta lo­pul­ta loo­gi­sen kä­si­kir­joi­tuk­sen mu­ka­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Jo BD tarjosi hävyttömän huonosti erottelevan kuvan. DVD on vielä huonompi pikselöivänä ja mustaa hajottavana kuvana. Ääniraidallakaan ei ole suurempaa funktiota kuin kertoa dialogi selvästi. Ekstroissa kommenttiraita, 13 min. poistettuja ja l5 min. yhennettyjä kohtauksia sekä min. 30 dokumentit. (PS)
26/04/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy