Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Puhallus

The Sting 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1973Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582885927

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyy­likäs van­ha­na­jan keik­ka­ku­vaus pa­ri­val­ja­kos­ta, jo­ka vi­rittää mo­ni­mut­kai­sen an­san erot­taak­seen ison ki­hon ra­hois­taan.

Tyy­likäs van­ha­na­jan keik­ka­ku­vaus pa­ri­val­ja­kos­ta (Ro­bert Red­ford ja Paul New­man), jo­ka vi­rittää mo­ni­mut­kai­sen an­san erot­taak­seen ison ki­hon (Ro­bert Shaw) ra­hois­taan. Näpsäkkä ta­ri­na pitää vai­he­rik­kaan hui­jauk­sen su­la­vas­sa vauh­dis­sa ja kai­kis­ta ko­meis­ta kou­ke­rois­ta on help­po naut­tia. Täy­sin vail­la pie­niä loo­gi­sia auk­ko­ja ta­ri­na ei ole, ja myös tyy­likkään lop­pu­twis­tin voi aa­vis­taa, vaik­ka pe­taus on­kin tai­do­kas — vi­ka on ni­mittäin, että kun mikään val­he ei ole mah­do­ton tai mikään la­vas­te on­gel­ma ei mi­hinkään myöskään luo­ta. Sil­ti kaik­kea muu­ta kuin lä­pi­huu­to­jut­tu ja 7 Os­car-pal­kin­toa tu­li­vat ai­hees­ta.
Paul New­ma­nin "T­he Hust­ler":in näh­neet ha­lun­nee­vat nähdä myös tämän, ja jos pi­dit Ocean's Ele­ve­nistä niin myös tämä kan­nat­taa kat­soa, mut­ta ei vä­sy­neenä.

Kuva & ääni

Hyvä kuva ailahtalee erinomaisen erottelukykyisestä luonnosmaisen pehmeään, mutta valtaosin jälki on vähintäänkin miellyttävän jäsentynyttä. Väritoisto on tyylikästä ja patinoidun luontevaa, eikä roskaakaan esiinny. Puhdas ääniraita toistaa dialogin terävästi ja paikoin iloisesti pilkahtelevan musiikin pehmeästi, joten paremmasta ei juuri ole väliä.

Ekstrat

Ekstroissa mainio kolmiosainen making of (56 min.), traileri ja kolme Universalin 100v-koostetta: klassikoiden restaurointi, Universalin 70-luku ja studiot. (IJ)
09/01/2013

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy