Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Airport 80 - The Concorde

The Concorde - Airport '80 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 87615EAN: 5050582417630

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Air­port-e­lo­ku­vien neljäs osa pak­kaa jän­ni­tyk­sen Con­cor­deen, jon­ka las­ti­na ole­vat ar­ka­luon­toi­set asia­kir­jat ase­kaup­piaat ha­luai­si­vat mie­lui­ten nähdä At­lan­tin poh­jas­sa.

Air­port-e­lo­ku­vien neljäs osa pak­kaa jän­ni­tyk­sen Con­cor­deen, jon­ka las­ti­na ole­vat ar­ka­luon­toi­set asia­kir­jat ase­kaup­piaat ha­luai­si­vat mie­lui­ten nähdä At­lan­tin poh­jas­sa. Juo­ni on jat­ko-o­sien hio­tuim­mas­ta päästä ja myös ote on aiem­paa va­ka­va­hen­ki­sem­pi, mut­ta tämä ei vielä tar­koi­ta että ky­seessä oli­si va­ka­vas­tio­tet­ta­va jännä­ri. Sil­ti viih­dettä riittää ko­ko ra­hal­la, sillä tässä on oi­keas­taan kak­si il­mapäistä jännä­riä yh­dessä. Em­ma­nuel­le­na par­hai­ten tun­net­tu Syl­via Kris­tel len­toe­mo­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on yllättäen hivenen pehmeäpi kuin pari vuotta aiemmin ilmestyneessä saman sarjan edellisessä elokuvassa. Myös kohinaa, pientä roskaa ja jopa minimaalista kuvan huojuntaa esiintyy, mutta varsinaisiksi ongelmiksi näistä ei ole. Joissakin erikoistehosteotoksissa, joissa lentokoneet nähdään ulkoapäin kuva on suorastaan onnettoman pehmeä ja ruman levoton. Ääniraita on pitkälti samaa sarjaa edellisen elokuvan kanssa - ajaa asiansa. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy