Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Maléna

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.26
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Hie­no ta­ri­na yh­teisön ka­teu­des­ta ja toi­saal­ta sa­nat­to­mas­ta rak­kau­des­ta, jo­ta nuo­ri poi­ka tun­tee van­hem­paa kau­no­tar­ta koh­taan.

Hie­no ta­ri­na yh­teisön ka­teu­des­ta ja toi­saal­ta sa­nat­to­mas­ta rak­kau­des­ta, jo­ta nuo­ri poi­ka tun­tee van­hem­paa kau­no­tar­ta koh­taan. Ta­pah­tuu Ita­lias­sa II maail­man­so­dan mie­hi­tyk­sen aat­to­na. Kau­nis si­si­lia­lai­nen nai­nen jää les­kek­si, jou­tuu pa­net­te­lu­jen koh­teek­si ja lo­pul­ta häväistään jul­ki­ses­ti. Ci­ne­ma Pa­ra­di­son oh­jaa­jal­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa traileri, biografiat, 14 min. dokumentti ja 2 min. musiikista. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy