Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Center Stage - Turn It Up

Center Stage 2 - Turn It Up 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 208154EAN: 5051160230917

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

En­simmäi­sen "­Cen­ter Sta­ge":n as­kel­merk­kejä seu­raa­va tans­sid­raa­ma nuo­ris­ta ba­let­ti­kou­lun op­pi­lais­ta, jot­ka op­pi­vat että tunk­kai­set kaa­vat on teh­ty ri­kot­ta­vik­si ja oma pol­ku it­se au­rat­ta­vak­si — ei sillä että elo­ku­va it­se tätä neu­voa nou­dat­tai­si. Tans­sio­sioi­hin on nyt haet­tu "­Sa­ve the Last Dan­ce":n ta­voin lisä­nos­tet­ta hip­ho­pin maail­mas­ta, mut­ta ko­reog­ra­fiat eivät yllä ykkö­so­san ta­sol­le, eikä tun­nel­ma la­ji­tyy­pin par­haim­pien sfää­rei­hin.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen, väritoistoltaan rajoittunut kuva yltää nipin napin keskitason toistoon. Ääniraita toistaa amatöörimäisen dialogin selkeästi ja sisällöllisesti hajanaisen musiikkiraidan toimivasti. Ekstroissa making of (13 min.) ja kooste koreografioista (16 min.). (IJ)
15/07/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy