Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rumat, likaiset ja ilkeät

Brutti, sporchi e cattivi 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.87
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 96211EAN: 6416548821016

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mi­ka Wal­ta­ri ei ha­lun­nut vie­rail­la Egyp­tissä, kos­ka van­ha kult­tuu­ri oli tyys­tin rap­peu­tu­nut.

Mi­ka Wal­ta­ri ei ha­lun­nut vie­rail­la Egyp­tissä, kos­ka van­ha kult­tuu­ri oli tyys­tin rap­peu­tu­nut. Sa­ma aja­tus tu­lee mie­leen seu­ra­tes­saan Sco­lan us­ko­ma­ton­ta Roo­man esi­kau­pun­ki­ku­vaus­ta. Van­ha juop­po (Ni­no Manf­re­di) joh­taa se­ka­lais­ta per­he­kom­muu­niaan hau­li­kon ja va­kuu­tus­ra­ho­jen tuo­mal­la ar­vo­val­lal­la. Ryy­sy­ran­nan Joo­sep­pi ja jo­pa Fel­li­ni jäävät toi­sek­si, mut­ta kai­ke­ti tämä on meillä­kin edessä his­to­rian vääjäämättö­myy­dessä. Van­ha­na kom­mu­nis­ti­na Sco­la oh­jaa miet­timään, kum­mas­ta yh­teis­kun­nan suun­nas­ta rap­pio oi­keas­taan le­viää. Pie­ta­rin­kirk­ko häämöttää ai­na taus­tal­la.
Ku­va näyttää ai­ka hyvältä, vain hie­man ko­hi­naa. Jäl­kiää­ni­tys on ita­lia­lai­seen ta­paan pe­rin jäykkää, eikä DS-rai­das­sa ole muu­ten­kaan mitään sy­vyyttä. Ekst­rois­sa kak­si trai­le­ria ja biog­ra­fiat.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy