Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Uneton Seattlessa - Special Edition

Sleepless in Seattle 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kun Tom Hanks ta­pa­si Meg Rya­nin, syn­tyi yk­si har­vois­ta to­del­la hy­vistä ro­mant­ti­sis­ta ko­me­diois­ta, joi­ta Hol­lywood on maail­mal­le kyen­nyt lykkäämään.

Kun Tom Hanks ta­pa­si Meg Rya­nin, syn­tyi yk­si har­vois­ta to­del­la hy­vistä ro­mant­ti­sis­ta ko­me­diois­ta, joi­ta Hol­lywood on maail­mal­le kyen­nyt lykkäämään. Une­ton Seatt­les­sa tai­taa draa­man ja ko­me­dian ta­sa­pai­noi­sen yh­distä­mi­sen ja­lon tai­don ja osaa myös välttää ker­ron­nas­saan pii­naa­van ylit­se­vuo­ta­van ime­lyy­den.
E­ri­no­mai­set näyt­te­lijät ja terävä kä­si­kir­joi­tus te­kevät elo­ku­vas­ta us­kot­ta­van kau­niin ja haus­kan sa­dun, jon­ka jak­saa ta­kuu­var­mas­ti kat­soa uu­del­leen­kin. Toi­saal­ta ko­vin ori­gi­naa­le­ja aja­tuk­sia tai ope­tuk­sia elo­ku­vas­ta on tur­ha et­siä muual­ta kuin ai­van kor­keim­mal­ta abst­rak­tio­ta­sol­ta. Näyt­te­lijä­kaar­tis­sa mu­ka­na myös Ro­sie O’­Don­nell, Fra­sie­rin Da­vid Hy­de Pier­ce ja oh­jaa­ja Rob Rei­ner.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy