Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kaikki sanovat I Love You

Everybody Says I Love You 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 6438194049316

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

I­lah­dut­ta­van pöhkö Woo­dy Al­len -­ko­me­dia ryhmästä newyor­ki­lai­sia, jot­ka sä­heltävät ku­kin ta­val­laan rak­kau­den kans­sa.

I­lah­dut­ta­van pöhkö Woo­dy Al­len -ko­me­dia ryhmästä newyor­ki­lai­sia, jot­ka sä­heltävät ku­kin ta­val­laan rak­kau­den kans­sa. Pir­teä huu­mo­ri kuk­kii, läppä lentää ja mai­se­mat vaih­tu­vat New Yor­kis­ta Ve­net­siaan ja Pa­ri­siin kuin Ja­mes Bon­dis­sa kon­sa­naan. Vä­liin mah­tuu vielä muu­ta­ma mu­si­kaa­li­nen vä­li­nu­me­ro­kin, vaik­kei tätä ai­van mu­si­kaa­lik­si tar­vit­se ni­mittääkään.
Hah­mot ovat yk­si­no­maan sym­paat­ti­sia, eikä näyt­te­lijä­kaar­tis­ta puu­tu iso­ja ni­miä. Al­len it­se on jo kah­teen ker­taan jä­tet­ty äijänkäppänä, jo­ka har­kit­see it­se­mur­haa — mut­ta kaa­vai­lee mat­kaa­van­sa Con­cor­del­la Pa­rii­siin, jot­ta eh­tii vielä tehdä jo­ta­kin ja sil­ti kuol­la suun­nit­te­le­maan­sa ai­kaan. Gol­die Hawn on ex-vai­mo­na mie­hen pa­ras ka­ve­ri ja Ju­lia Ro­berts uu­si ihas­tus, jo­ka pa­kot­taa hie­noi­seen luon­teen­piir­tei­den val­ko­pe­suun. Nuo­ret Drew Bar­ry­mo­re ja Edward Nor­ton deit­tai­le­vat, vaik­ka edel­li­nen kai­pai­si hie­man jän­ni­tystä tur­val­li­seen elämäänsä. Na­ta­lie Port­man lem­men­ki­peänä pik­ku­sis­ko­na, Alan Al­da exän uu­te­na mie­henä ja Tim Roth hyvän­te­keväi­syys­ta­pauk­se­na täy­dentävät pos­sen, mut­ta muu­ta­ma muu­kin tun­nis­tet­ta­va kas­vo mah­tuu vielä mu­kaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Vakaa kuvanlaatu ja siloposkiset niminäyttelijät saavat miltei unohtamaan, ettei kyseessä ole Blu-ray. Äänipuolella draaman väliin istutetut konstailemattomat lauluosuudet ovat mainittavin osatekijä, mutta myös pääosassa oleva dialogi toistuu hyvin. Ekstraton. (IJ)
25/10/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy