Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Django/Django Strikes Again

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1966/1987Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: Anchor BayKuva:
Anamorfinen 1.65
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Anchor Bay) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tup­la­le­vyn kun­niak­si, kylä­pa­ha­sen baa­ri­mies kai­vaa tis­kin al­ta añe­jo-­te­qui­laa.

Tup­la­le­vyn kun­niak­si, kylä­pa­ha­sen baa­ri­mies kai­vaa tis­kin al­ta añe­jo-te­qui­laa. To­sielämässä ta­co­ja ja Djan­go, siinä mai­nio­ta sisältöä poi­ka­mie­sil­taan. Fran­co Ne­ro raa­haa Ser­gio Leo­nen vii­toit­ta­mal­la tiellä ruu­mi­sar­kus­saan Gat­lin­gia ja an­taa lau­laa.
En­simmäi­nen elo­ku­va on to­ki täyttä ros­kaa, mut­ta niin nau­tit­ta­vaa sel­lais­ta. Jat­ko-o­sa on­kin jo pal­jon hei­kom­pi camp-ar­voil­taan­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Versio sisältää aiemmin pois leikatun 5,5 minuutin prologin. Suomessa nämä kiellettiin, joten aikoinaan jouduttiin tyytymään paljon kesympään Trinityyn. Kuva on aika suttuinen, silti hieman ennakko-odotuksia parempi. Hypähtelee muutaman kerran. Ääniraita menettelee, vaikka tarjoaa vain dubbauksen englanniksi. Ekstroissa hieno 20 sivun triviavihko, trailero, 7 min. Neron haastattelua, biografiat ja hauska peli, jossa 60 sekunnin ajalle on varattu kuusi luotia. R0-levy. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Sergio Corbucci Nello Rossati
Pääosissa: Franco Nero

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy