Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kerran bändäri - aina bändäri

The Banger Sisters 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ex-g­rou­pie päättää pa­la­ta juu­ril­leen ja et­sii kä­siinsä van­han pa­rin­sa, jos­ta on tul­lut ylä­luok­kai­nen, kilt­ti ko­tiäi­ti.

Ex-g­rou­pie (Gol­die Hawn) päättää pa­la­ta juu­ril­leen ja et­sii kä­siinsä van­han pa­rin­sa (Su­san Sa­ran­don), jos­ta on tul­lut ylä­luok­kai­nen, kilt­ti ko­tiäi­ti. Eipä me­ne kauaa­kaan, kun toi­nen­kin hais­tat­taa ai­na­kin vä­liai­kai­set pitkät är­syttäväl­le per­heel­leen, ja tä­dit läh­tevät bai­laa­maan nos­tal­giat­ri­pil­le. Rock Cock Col­lec­tion -koh­taus on haus­ka sis­ko­jen ar­vail­les­sa, mikä ku­va kuu­luu ke­nel­le­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Aiheen huomioon ottaen 5.1 voisi olla tömäkämpi soundeiltaan. Kaikille rockintoilijoille suunnattu komedia joka tapauksessa - täynnä hauska triviaa. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy