Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Caligula

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 150 minuuttia
Julkaisija: FuturefilmKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 89358EAN: 6416548805610

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Futurefilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ca­li­gu­la on epä­pyhä ris­ti­sii­tos, jos­sa oh­jaa­ja Tin­to Bras­sin usein mai­nion leik­kisä eroot­ti­suus ja pä­tevät näyt­te­lijät alis­tet­tiin Pent­hou­se-­tuot­ta­jan ir­vok­kaal­le por­nog­ra­fial­le.

Ca­li­gu­la on epä­pyhä ris­ti­sii­tos, jos­sa oh­jaa­ja Tin­to Bras­sin usein mai­nion leik­kisä eroot­ti­suus ja pä­tevät näyt­te­lijät alis­tet­tiin Pent­hou­se-tuot­ta­jan ir­vok­kaal­le por­nog­ra­fial­le. On vai­kea pitää koos­sa ai­neis­toa, jo­ka vaih­te­lee Pe­ter O'­Too­len ja kump­pa­nei­den hil­li­tym­mistä koh­tauk­sis­ta il­man rep­liik­kejä sel­viä­vien si­vuo­sanäyt­te­lijöi­den suo­ra­nai­seen jyystöön.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen, kohinainen ja kaikinpuolin suttuinen kuva. Jopa kameran fokus tuntuu olevan välillä hukassa. Ääniraita on kova ja raaka. Kuvasuhde on ilmoitettu takakannessa väärin. Kahdella levyllä. Ekstroissa 56 min. dokumentti, joka on elokuvaa mielenkiintoisempi, kuvagalleria ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy