Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Revolver

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: Blue UndergroundKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Blue Underground) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kult­tioh­jaa­jan ki­ha­rai­nen ta­ri­na ker­too van­gin­var­ti­jas­ta, jo­ka aut­taa ri­kol­li­sen tel­kien ta­kaa.

Kult­tioh­jaa­jan ki­ha­rai­nen ta­ri­na ker­too van­gin­var­ti­jas­ta (O­li­ver Reed), jo­ka aut­taa ri­kol­li­sen (Fa­bio Tes­ti) tel­kien ta­kaa. Tar­koi­tus on yh­dessä va­paut­taa kid­na­pat­tu vai­mo. Seu­raa ku­jan­juok­su pe­tok­ses­ta toi­seen.
Hui­kean rea­lis­ti­nen lop­pu­rat­kai­su nos­taa Re­vol­ve­rin elo­ku­va­his­to­riaan. Ni­mi on to­sin hu­vit­ta­va, kos­ka pää­hen­kilön ase on puo­liau­to­maat­ti­nen Walt­her P38.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman suttuinen kuva. Ääniraita riipii hermoja, eikä tee kunniaa Ennio Morriconen sävelille. Ekstroihin on tallennettu 14 min. pahasti pikselöityvä dokumentti, joka sisältää “spoilereita”, kaksi traileria, radiomainoksia, kuvagalleria ja biografiat. R0-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy