Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Professionals

Saalistajat 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1966Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: ColumbiaKuva:
1080p 2.33
Ääniraita: Dolby Digital TRU-HD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 74880EAN: 5050629008012

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Columbia) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tek­sa­si­lai­nen öl­jy­po­hat­ta pes­taa neljä vil­lin län­nen eri­kois­miestä ha­ke­maan kid­na­pa­tun vai­mon­sa mek­si­ko­lais­ten ka­pi­nal­lis­ten kä­sistä.

Tek­sa­si­lai­nen öl­jy­po­hat­ta pes­taa neljä vil­lin län­nen eri­kois­miestä ha­ke­maan kid­na­pa­tun vai­mon­sa (B­lu-ray:llä hy­vin säi­ly­nyt kau­no­tar Clau­dia Car­di­na­le) mek­si­ko­lais­ten ka­pi­nal­lis­ten kä­sistä. Lee Mar­vin ja Burt Lan­cas­ter te­kevät kump­pa­nei­neen työtä käs­ket­tyä tak­ti­koi­den ja tais­tel­len tiensä ka­pi­nal­lis­ten lei­riin as­ti, mut­ta pe­rillä kaik­ki ei ole­kaan ai­van ku­ten heil­le on mai­nos­tet­tu. Ta­ri­na on pe­ruslänkkä­riin ver­rat­tu­na on­nis­tu­neen vi­vah­tei­kas, ja jos stet­so­nia ei ve­detä liian tiu­kal­le, on myös lop­pu­rat­kai­su toi­mi­va omal­la ai­vo­ju­mi-ta­val­laan. (IJ)

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääniraita, sillä myös Suomessa julkaistu DVD-laitos oli toimiva. Ekstroissa 42 min. dokumentit. R2-UK -levy, mutta tekstitys suomeksi. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy