Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Keikalla

Punchline 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: O:DaviKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ( O:Davi) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kol­men lap­sen äi­ti ja epäon­nis­tu­nut lää­ke­tie­teen opis­ke­li­ja ot­ta­vat en­sias­ke­lei­ta ame­rik­ka­lai­sen ra­vin­to­la­ko­mii­kan vai­keal­la sa­ral­la.

Kol­men lap­sen äi­ti (Sal­ly Field) ja epäon­nis­tu­nut lää­ke­tie­teen opis­ke­li­ja (Tom Hanks) ot­ta­vat en­sias­ke­lei­ta ame­rik­ka­lai­sen ra­vin­to­la­ko­mii­kan vai­keal­la sa­ral­la. Hyvää näyt­te­lijän­työtä, hyvä kä­si­kir­joi­tus oh­jaa­jal­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja, jos muiden elokuvien trailereita ei lasketa.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy