Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Così fan tutte – leidien lemmenleikit

Cosi fan tutte 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1.74
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lo­la-­sar­jan kol­mas fil­mi tar­joaa taat­tua Tin­to Brass –­peh­mo­por­noi­lua.

Lo­la-sar­jan kol­mas fil­mi tar­joaa taat­tua Tin­to Brass –­peh­mo­por­noi­lua. Nuo­rik­ko Dia­ne saa mie­heltään va­pau­den to­teut­taa sek­suaa­li­sia ha­lu­jaan ko­din ul­ko­puo­lel­la. Mus­ta­suk­kai­suus kui­ten­kin vaa­nii.

Kuva, ääni & ekstrat

Aika tarkka sarjan kuvaksi, toki rakeinen ja kohinainen. Ei-anamorfinen laajakuva, ei siis 4:3 kuten takakansi kertoo. Tunkkainen monoraita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy