Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Uncle Buck

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

John Can­dy osaa hy­vin pe­rus­roo­lin­sa.

John Can­dy osaa hy­vin pe­rus­roo­lin­sa. Hän on taas läs­ki, köm­pelö ja in­hot­tu äijä, jol­la on kui­ten­kin hyvä sydän.
Buck jou­tuu lap­sen­kait­si­jak­si vel­jensä per­hee­seen. Pie­nemmät ovat myy­tyjä, mut­ta pub­bis­ta eivät epä­so­vin­nai­set el­keet miel­lytä. Jo­pa haus­ka. Ei sil­ti yhtä hyvä kuin oh­jaa­jan Pla­nes, Trains & Au­to­mo­bi­les. Ma­cau­lay Caul­kin var­hai­ses­sa roo­lis­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Ihonvärit ovat kalpeat ja värit muutenkin pliisut. Keskiverto Dolby Surround -raita, mutta ei juuri eloa satelliiteissa. Hyvää mustaa musiikkia. Ekstroissa faktaruutuja ja biografiat. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: John Hughes
Pääosissa: John Candy
Tarina: John Hughes
Kuvaus: Ralf D. Bode
Musiikki: Ira Newborn
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy