Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Opera

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: Anchor BayKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: DTS6.1ES
Dolby Digital 5.1EX
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Anchor Bay) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ar­gen­ton ylis­te­tyim­piä ja tyy­likkäim­piä teok­sia.

Ar­gen­ton ylis­te­tyim­piä ja tyy­likkäim­piä teok­sia. Mur­haa­ja vaa­nii oop­pe­ras­sa, ja kun Mac­bet­hia tehdään, epäon­ni­han siitä seu­raa. Juo­ni to­ki on­tuu, mut­ta elo­ku­va on edel­leen kat­sot­ta­va. Ku­vat­tiin Par­man oop­pe­ras­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Anchor Bay joutui prässäämään uuden laitoksen (kannessa lukee version 2.0). Tämä ei juutu eikä pikselöidy katselukelvottomaksi. Ajoittaista rakeisuutta, mutta paremmaksi kuva ei varmaankaan tule. Ääniraidalla Rainbow-tyylistä pehmoheviä. Ekstroissa 36 min. mielenkiintoinen dokumentti, trailereita, musiikkivideo ja biografia. Toisella levyllä elokuvan soundtrack. R0-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy