Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Battlefield - The Battle for the Crimea

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 203634EAN: 7391970008282

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

U­pean seik­ka­peräi­nen ku­vaus Sak­san ja Neu­vos­to­lii­ton yh­tee­no­tos­ta Kri­millä, jo­ka oli pait­si NL:n Mus­tan me­ren lai­vas­ton ko­ti myös es­te sak­sa­lais­ten tiellä Kau­ka­suk­sen öl­jy­ken­til­le.

U­pean seik­ka­peräi­nen ku­vaus Sak­san ja Neu­vos­to­lii­ton yh­tee­no­tos­ta Kri­millä, jo­ka oli pait­si NL:n Mus­tan me­ren lai­vas­ton ko­ti myös es­te sak­sa­lais­ten tiellä Kau­ka­suk­sen öl­jy­ken­til­le. Do­ku­ment­ti ete­nee Batt­le­field-sar­jal­le tyy­pil­li­sellä vauh­dik­kaal­la ot­teel­la, mut­ta kes­kit­tymällä nyt yh­teen näyttämöön kyetään ta­pah­tu­mien ana­lyy­sissä ete­nemään pal­jon aiem­pia sar­jan osia sy­vemmäl­le. Do­ku­ment­ti vä­littää­kin ku­van mo­ni­vai­hei­ses­ta shak­ki­pe­listä, on­nek­kaas­ta ja toi­saal­ta epäon­nek­kaas­ta kam­pan­jas­ta, jon­ka suu­rin täh­ti oli sak­sa­lai­sia ko­men­ta­nut Von Manns­tein.

Kuva, ääni & ekstrat

Tekniseltä tasoltaan dokumentti on linjassa muiden Battlefield-sarjan dokumenttien kanssa edustaen varsin tasalaatuisen valikoiman parempaa päätä. Kuva on hieman hailakka, mutta mitään erityisempää roskaa ei silmään osu. Ääniraita on tutun ongelmaton. Suomenkielinen tekstitys sekoilee edelleen etenkin numeroissa, mutta tällä kertaa virheet vaikuttavat olevan vähäisiä. Ekstraton. (IJ)

Tekijät

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy