Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Hyvät, pahat ja rumat

The Good, the Bad and the Ugly 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1966Kesto: 178 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 76207EAN: 6438044026061

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ti­vo­li­mu­siik­ki soi­maan, ja 28 mi­nuu­tin al­ku­teks­tit pyö­rimään.

Ti­vo­li­mu­siik­ki soi­maan, ja 28 mi­nuu­tin al­ku­teks­tit pyö­rimään. Vain Pe­pi­ta-nor­su puut­tuu.
Leo­nen spa­get­ti-t­ri­lo­gian pää­teos saa kai­paa­maan Ki­no Au­laa, jos­sa isot po­jat pää­sivät tun­nel­maan. Nuo­rem­mat älkööt edes kom­men­toi­ko. Tun­tu­vat to­sin tup­paa­maan pan­kol­le kat­so­maan.
Ikävä kyllä suo­ma­lai­set 1960-lu­vun kat­so­jat eivät näh­neet jA kuul­leet yhtä pois­te­tuis­ta koh­tauk­sis­ta: "Pe­ru­noi­ta… täy­tyy ol­la köyhä, jos jou­tuu syömään pe­ru­noi­ta." Uu­sia, lisät­tyjä koh­tauk­sia on pal­jon, mut­ta ne ovat sen ver­ran tri­viaa­le­ja — to­sin mie­len­kiin­toi­sia kaik­ki tyyn­ni, että van­ha R1-bok­si kan­nat­taa säi­lyttää. Ne to­sin näh­tiin jo taan­noi­ses­sa SE DVD -lai­tok­ses­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

BD-version tärkeimmäksi anniksi jäisi sitten aiempaa parempi erottelukyky.Ero on kuitenkin perin marginaalinen. Ääniraitakin kuulosti jo DVD:llä hienolta, vaikka sivukanavia käytettiin turhan herkästi jo Tucon ja Blondien lähikeskustelussa. Joissakin lisätyissä kohtauksissa tulee tunne, ettei Eastwood tehnyt kaikkia dubbauksia. BD ei korjaa näitä vikoja. Muutenkin: alkuperäinen monoraita olisi edelleen ollut hyvä lisä. Ekstroihin on tallennettu kaksi kommenttiraitaa. Muuten lisät noudattelevat SE DVD:n antia: kolme dokumenttia (20+24+14 min.), kaksi ohjelmaa rekonstruoinnista(11+3 min.), pidennetty Tucon kidutuskohtaus (peräti 10 min.), kaksi dokumenttia Ennio Morriconesta (8+12 min.) ja traileri. Mutta ei julistegalleriaa tai 12 sivun triviavihkoa kuten SE:ssa. (PS)
13/04/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy