Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Casino - 10th Anniversary Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 171 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.24
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 99616EAN: 5050582458268

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kum­mi­se­tien jäl­keen se suu­rin ja ko­mein gans­te­rie­lo­ku­va, vaik­ka Scor­se­sen ural­le on kieltämättä mah­tu­nut mon­ta hyvää kil­pa­vel­jeä.

Kum­mi­se­tien jäl­keen se suu­rin ja ko­mein gans­te­rie­lo­ku­va, vaik­ka Scor­se­sen ural­le on kieltämättä mah­tu­nut mon­ta hyvää kil­pa­vel­jeä. Elo­ku­va saa­vut­taa mil­tei eep­pi­siä mit­to­ja ker­toes­saan Ro­bert De Ni­ron esittämän pik­ku­ma­fioo­son tiestä Las Ve­ga­si­lai­sen ka­si­non joh­toon, ja sieltä alas. Sha­ron Sto­ne ki­mu­rant­ti­na nai­systävänä ja Joe Pes­ci vä­ki­val­tai­se­na ka­ve­ri­na ovat mo­lem­mat nap­pi­va­lin­to­ja roo­lei­hin­sa.

Kuva & ääni

Erinomainen anamorfinen kuva on ilmeikkään tumma ja vivahteikas, toistoltaan terävän yksityiskohtainen ja väreiltään rikkaan tasapainoinen. Muutama otos osoittaa hienoista pehmeyttä, mutta muutoin ainoa mainitsemisen arvoinen häiriötekijä on toisinaan ilmenevä pienikokoinen roska. Dialogivetoinen ääniraita on teknisesti moitteeton, eikä tilakuvan sisällöllinen vaatimattomuus latista kokemusta.

Ekstrat

Ekstroissa aiemmalta tuplalevyltä tuttu tekijöiden haastatteluista koostettu kommenttiraita. Yhden levyn versio. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy