Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Voittajan paluu

The Natural 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 4.0
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si par­hais­ta ur­hei­luai­hei­sis­ta elo­ku­vis­ta.

Yk­si par­hais­ta ur­hei­luai­hei­sis­ta elo­ku­vis­ta. Ro­bert Red­ford on Roy Hobbs, ba­se­ball-lah­jak­kuus, jon­ka uran lo­pet­taa lau­kaus nai­sen kä­destä. Hobbs pa­laa kentäl­le 35-vuo­tiaa­na.
Pe­rus­tuu Ber­nard Ma­la­mu­din ro­maa­niin. Ran­dy New­ma­nin mu­siik­ki. Mic­hael Mad­sen en­si­roo­leis­saan. Ro­bert Du­vall lie­ro­na ur­hei­lu­toi­mit­ta­ja­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä ja vakaa kuva, jossa ei ole mitään värinää esimerkiksi tyhjissä katsomoriveissä tai toimistokaihtimissa. Tosin hieman pehmeä. DD4.0 antaa selvää lisäarvoa normaali-surroundiin verrattuna. 44 min. dokumentti ja trailerit. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy