Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Will Hunting - syntynyt neroksi

Good Will Hunting 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.84*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ta­ri­na häi­rikkö­ne­ros­ta, jo­ka on psy­kiat­rian asian­tun­ti­joi­den mu­kaan pal­jon ylei­sem­pi ih­mis­tyyp­pi kuin ymmärräm­me.

Ta­ri­na häi­rikkö­ne­ros­ta, jo­ka on psy­kiat­rian asian­tun­ti­joi­den mu­kaan pal­jon ylei­sem­pi ih­mis­tyyp­pi kuin ymmärräm­me. Kli­see, mut­ta tot­ta: ne­rous ja hul­luus ovat lä­hellä toi­siaan, mikä loh­dut­taa meitä kes­ki­tien tal­laa­jia.
Matt Da­mo­nin lois­to­roo­li ko­va­nyrk­ki­senä rii­ta­pu­ka­ri­na, jo­ka rat­kai­see jou­tes­saan yhtälöitä, joi­hin prof­fil­ta me­nee vuo­sia. Ro­bin Wil­liams on mai­nio psy­kiat­ri­na. Mie­hen rin­nas­sa on au­kais­ta­vak­si pal­jon vai­keam­pia sol­mu­ja kuin ma­te­maat­ti­sia prob­lee­mo­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy