Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Paper Man

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 238293EAN: 5706132399016

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Eng­lan­ti­lai­sil­la on Mr Bean, nor­ja­lai­sil­la El­ling, jo­ten sal­lit­ta­koon ame­rik­ka­lai­sil­le Ric­har­din­sa.

Eng­lan­ti­lai­sil­la on Mr Bean, nor­ja­lai­sil­la El­ling, jo­ten sal­lit­ta­koon ame­rik­ka­lai­sil­le Ric­har­din­sa. Tämä kir­jai­li­jan tu­kok­ses­ta kär­sivä kes­ki-ikäi­nen mies on tus­kas­tu­nut elämänsä mer­kit­semättö­myy­teen, lap­set­to­muu­teen ja vai­mon­sa etäi­syy­teen. Roh­to löy­tyy syk­syi­sestä Mon­tau­kis­ta, missä mies palk­kaa su­ku­lais­sie­luk­seen tun­nis­ta­man­sa tei­ni­tytön lap­sen­vah­dik­si it­sel­leen. Mu­ka­na ku­viois­sa on myös mie­hen su­per­san­ka­rin so­ti­so­paan pu­keu­tu­nut mie­li­ku­vi­tu­systävä, Kap­tee­ni Eri­no­mai­nen.
D­raa­ma yrittää ot­taa nis­ka­lenk­kiä yk­sinäi­syy­destä, on­nis­tuen luo­maan sym­paat­ti­sen ystä­vyys­suh­teen epä­so­vin­nai­seen kon­teks­tiin, ja mie­li­ku­vi­tu­systävä on se­kin pe­rin oma­peräi­nen työ­ka­lu ai­kuis­ten yk­sinäi­syyttä tut­kit­taes­sa. Ko­ko­nai­suus kui­ten­kin jää va­jaa­ve­toi­sek­si ker­to­muk­sek­si, jo­ka ei ai­van ole ko­me­dia eikä toi­saal­ta va­ka­va­hen­ki­nen pa­la elämää. Te­ra­piaa tämä ehkä on, mut­ta täy­si­pai­noi­nen elo­ku­va ei kui­ten­kaan. Nui­jas­ta ja to­si­nui­jas­ta muis­tet­ta­val­le pääo­san Jeff Da­niel­sil­le tämä on kui­ten­kin luon­te­va roo­li.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas, asiallisen kalsea kuva ja hillitty ääniraita. Ekstroissa elokuvan traileri. (IJ)
12/11/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy