Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Ex - Unrated

The Ex 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 205605EAN: 6438044102659

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Va­jaa­ve­toi­nen ko­me­dia mie­hestä, jo­ka muut­taa tuo­reen per­heensä kans­sa vai­mon ko­ti­seu­duil­le ja saa uu­den vi­ha­mie­hen tämän pyörä­tuo­li­no­mas­ta exästä.

Va­jaa­ve­toi­nen ko­me­dia mie­hestä, jo­ka muut­taa tuo­reen per­heensä kans­sa vai­mon ko­ti­seu­duil­le ja saa uu­den vi­ha­mie­hen tämän pyörä­tuo­li­no­mas­ta exästä. Kan­keas­ta juo­nes­ta, epä­sym­paat­ti­sis­ta hah­mois­ta ja hu­ti­herkästä huu­mo­ris­ta huo­li­mat­ta elo­ku­va ei ole täy­si ka­tast­ro­fi — muu­ta­ma vit­si osuu maa­liin­sa ja lo­pul­li­nen ti­lien ta­saus on me­kaa­ni­sen tyy­dyttävä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä keskitason kuva ja yksinkertaisen ongelmaton ääniraita. Ekstraton, mutta lopputekstien ohessa tarjoillaan kokoelma mokia. (IJ)
25/08/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy