Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Sicilian Clan - Sisilialaisklaani

Le clan des siciliens 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1969Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6416548561219

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Si­si­lia­laisk­laa­ni on mel­vil­lemäi­sen ek­sis­ten­tia­lis­min ja ri­fi­fimäi­sen viih­de-e­lo­ku­van se­koi­tus, jo­ka saa hie­nois­ta maus­tet­ta ja­mes­bon­di­mai­sen suu­ri­suun­tai­sis­ta kaap­paus­suun­ni­tel­mis­ta.

Si­si­lia­laisk­laa­ni on mel­vil­lemäi­sen ek­sis­ten­tia­lis­min ja ri­fi­fimäi­sen viih­de-e­lo­ku­van se­koi­tus, jo­ka saa hie­nois­ta maus­tet­ta ja­mes­bon­di­mai­sen suu­ri­suun­tai­sis­ta kaap­paus­suun­ni­tel­mis­ta. Al­ku­puo­lel­laan hä­din­tus­kin neljän täh­den elo­ku­va lo­pe­te­taan eri­no­mai­ses­ti ja tyy­li­ta­jui­ses­ti. Ai­ka pal­jon tie­tys­ti oli­si pitä­nyt möh­liä, kun Jean Ga­bin ja Alain De­lon saa­tiin mu­kaan Ri­fi­fistä tu­tun Au­gus­te le Bre­to­nin ro­maa­nin fil­ma­ti­soin­tiin.
Tämä on jäl­leen sel­lai­nen elo­ku­va, jo­ta kat­soes­saan miet­tii, sat­tui­ko Osa­ma Bin La­den tai hä­nen apu­rin­sa ot­ta­maan tästä idean tai pa­ri.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva kärsii vain ajoittain printtivioista. Kylmänä soiva ääniraita keskittty Ennio Morriconen musiikkiin. Väärä aika takakannessa. Ekstroissa kuvagalleria. (PS)
13/08/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy