Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Waking the Dead

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.87
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 102248EAN: 6420201098479

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Nuo­ri­mies tun­tee idea­lis­min ja kun­nian­hi­mon ris­ti­rii­to­ja ajas­sa edes­ta­kai­sin kul­ke­vas­sa, fi­lo­so­fi­ses­sa elo­ku­vas­sa.

Nuo­ri­mies (Bil­ly Cru­dup) tun­tee idea­lis­min ja kun­nian­hi­mon ris­ti­rii­to­ja ajas­sa edes­ta­kai­sin kul­ke­vas­sa, fi­lo­so­fi­ses­sa elo­ku­vas­sa. Ei ehkä kaik­kien ma­kuun, mut­ta ar­vos­tet­tu draa­ma. Pe­rus­tuu Scott Spen­ce­rin ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan tarkkuus ja äänitehosteet eivät ole tällaisessa elokuvassa pääosassa. Ei ekstroja.(PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy