Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Memphis Belle

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1.66/1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­van ni­mi tu­lee toi­sen maail­man­so­dan kuu­lui­sim­man ras­kaan pom­mi­ko­neen, ame­rik­ka­lai­sen B-17:n, nok­kaan kir­jail­lus­ta ni­mestä.

E­lo­ku­van ni­mi tu­lee toi­sen maail­man­so­dan kuu­lui­sim­man ras­kaan pom­mi­ko­neen, ame­rik­ka­lai­sen B-17:n, nok­kaan kir­jail­lus­ta ni­mestä. Wil­liam Wy­ler te­ki so­dan ai­kaan sa­mas­ta ai­hees­ta do­ku­men­tin.
Läh­tee liik­keel­le tar­koi­tuk­sel­li­sen hi­taas­ti, mut­ta kun siir­rytään pom­mit­ta­maan Bre­me­niin, dra­ma­tiik­kaa nou­see esil­le.
Lentävä lin­noi­tus on hyvä kol­miu­lot­tei­nen näyttämö, kun ta­pah­tu­mat vaih­te­le­vat jo­ka suun­taan so­jot­ta­vis­sa ko­ne­kivää­ria­se­mis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei kovinkaan laaja kuva, ei siis mikään 1.85:1, kuten kansi kertoo. Ei-anamorfinen, mutta laadukas. Toisella puolella full frame. Ääniraita ei ole aktiivisimpia, mutta menettelee tehtävässään. Traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy