Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Expendables

2 Disc Special Version 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 239332EAN: 64165485537719

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­mi et­tei dv­do­pas.­fi käytä eri­tyi­siä peuk­ku­sym­bo­lei­ta tai vas­taa­via sel­lai­sia ta­pauk­sia var­ten, joil­le ei mi­tenkään voi neljää täh­teä an­taa, vaik­ka kat­so­jan sym­pa­tiat ovat te­kijöi­den puo­lel­la.

Har­mi et­tei dv­do­pas.­fi käytä eri­tyi­siä peuk­ku­sym­bo­lei­ta tai vas­taa­via sel­lai­sia ta­pauk­sia var­ten, joil­le ei mi­tenkään voi neljää täh­teä an­taa, vaik­ka kat­so­jan sym­pa­tiat ovat te­kijöi­den puo­lel­la. Esi­mer­kik­si ta­paus Syl­ves­ter Stal­lo­ne. Syl­ky­ku­pik­si va­jon­nut toi­min­ta­san­ka­ri nos­taa sin­nillä päätään.
S­tal­lo­ne tai­taa ol­la toi­min­tae­lo­ku­van Fre­de­rik. Te­kijä, jo­ta muut te­kijät pitävät rei­lu­na jätkänä. Tus­kin­pa muu­ten hän oli­si saa­nut täl­lai­sen pop­poon kool­le. Mu­ka­na ovat käytännössä kaik­ki 1980-lu­vun toi­min­tae­lo­ku­vien huip­pu­ni­met: Ja­son Stat­ham, Jet Li, Dolph Lundg­ren, Mic­key Rour­ke, Bru­ce Wil­lis.
Jo­pa Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ger käy te­kemässä haus­kan ja it­sei­ro­ni­sen ca­meon. Kai­ke­ti se on osa mie­hen pre­si­dent­ti­kam­pan­jaa, mut­ta eipä se hait­taa.
Ta­ri­nal­la ei ole niin vä­liä. Huip­pu­ryhmä läh­tee CIA:n ti­lauk­ses­ta puh­dis­ta­maan pientä ka­ri­bia­lais­ta saar­ta pai­kal­li­sen dik­taat­to­rin kou­ris­ta.
Sillä on puo­les­taan vä­liä, että sa­nansäilä välähtää siinä missä nyrk­ki, pis­too­li, ko­ne­kivää­ri ja pa­lo­pom­mi. Näyt­te­lijät te­kevät ai­ka haus­kaa pa­ro­diaa men­neistä tuo­tok­sis­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääniraita edustavat lajityypin keskitasoa. Kahdella levyllä. Ekstroissa kommenttiraita, 53 min. dokumentit, 6 min. poistettuja kohtauksia ja hupiotoksia ja 10 min. haastattelu. (PS)
04/01/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy