Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tootsie

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1982Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos Piu­kat pai­kat oli 1950-­lu­vun gen­derb­len­dauk­sen klas­sik­ko, Toot­sie kan­taa la­ji­tyy­pin mant­te­lia mo­der­nil­la ajal­la.

Jos Piu­kat pai­kat oli 1950-lu­vun gen­derb­len­dauk­sen klas­sik­ko, Toot­sie kan­taa la­ji­tyy­pin mant­te­lia mo­der­nil­la ajal­la. Dus­tin Hoff­ma­nil­ta us­ko­ma­ton suo­ri­tus huo­nos­ti roo­le­ja saa­va­na näyt­te­lijänä, jo­ka huo­maa ta­ko­van­sa taa­lo­ja pal­jon pa­rem­min vas­tak­kai­sen su­ku­puo­len edus­ta­ja­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja laadukas 5.1-uudelleenmiksaus. Ekstroissa vain traileri ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy