Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Colony

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: FinnkonoKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6415018632794

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkono) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tämä ei suin­kaan ole ko­vin huo­no elo­ku­va.

Tämä ei suin­kaan ole ko­vin huo­no elo­ku­va. Ei ai­na­kaan sel­lai­ses­sa la­ji­tyy­pissä, jo­ka on ryöstö­vil­jel­ty mo­neen ker­taan ja pa­la­tes­sa.
Toi­sin sa­noen pos­ta­ka­lyp­ti­nen maa­pal­lo: uu­si jää­kau­si on ai­heut­ta­nut viittä vail­le maail­man­lo­pun. Pie­ni jouk­ko ih­mi­siä pyr­kii pärjäämään. Sit­ten sel­viää, että naa­pu­rus­tos­sa me­nee huo­nos­ti eli sieltä ei kuu­lu enää mitään vies­tejä aiem­paan ta­paan.
Mik­si tämän sit­ten kat­soo? Sik­si, että nyt mal­te­taan. To­ki pa­ri koh­taus­ta on to­teu­tet­tu ra­jum­pa­na kuin juu­ri kos­kaan, mut­ta sil­le­kin on pe­rus­teen­sa.
Seu­raa­van ker­ran, kun tar­tun ita­lia­lai­seen sa­laat­ti­hak­kuun, muis­tan tämän.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva eroaa edukseen tylsähköstä DVD:stä. Valkoista on vaikea toistaa, mutta tästä selvitään kunnialla. Ääniraita on rutiininomainen. Ei ekstroja. (Ps)
20/02/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy