Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Pineapple Express

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 112/117 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: Dolby TrueHD 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 207114EAN: 5051160242972

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hi­taas­ti, mut­ta var­mas­ti läm­piävä tyhjän­toi­mit­ta­ja­se­koi­lu pös­syt­te­levästä haas­te­mie­hestä, jo­ka sat­tuu huu­me­mur­han sil­minnä­kijäk­si ja ajau­tuu rön­syi­leväl­le pa­ko­mat­kal­le dii­le­rinsä kans­sa.

Hi­taas­ti, mut­ta var­mas­ti läm­piävä tyhjän­toi­mit­ta­ja­se­koi­lu pös­syt­te­levästä haas­te­mie­hestä, jo­ka sat­tuu huu­me­mur­han sil­minnä­kijäk­si ja ajau­tuu rön­syi­leväl­le pa­ko­mat­kal­le dii­le­rinsä kans­sa. Mo­neen ker­taan ko­lu­tuis­ta ai­nek­sis­ta syn­tyy tällä ker­taa poik­keuk­sel­li­sen jä­sen­ty­nyt ja määrä­tie­toi­nen huu­rupää­ko­me­dia, jo­ka voi­si hy­vin ol­la "S­haun of the Dead":in ja "Hot Fuzz":in te­kijä­kak­si­kon kä­sia­laa. Run­saat lef­fa­viit­tauk­set kuu­lu­vat tässä­kin asiaan, mut­ta eni­ten nau­ru­ja elo­ku­va ir­rot­taa tuon tuos­ta vil­jel­lyillä ho­moe­root­tis­vi­vah­tei­sil­la sket­seillä ja läpällä. Un­ra­ted-lei­mas­ta huo­li­mat­ta me­no on var­sin kilt­tiä.
Le­vyltä löy­tyy sekä al­ku­peräi­nen teat­te­ri­ver­sio (112 min.), että rei­lul­la vii­dellä mi­nuu­til­la jat­ket­tu ver­sio (117 min.).

Kuva & ääni

Väritoistoltaan hieman paahtunut kuva on miellyttävän terävä ja levollinen. Puhepainotteinen ääniraita uskaltautuu etusektorin ulkopuolelle oikeastaan vasta loppuyhteenotossa, eikä musiikkiakaan käytetä liikaa. Silti elokuva näyttää ja kuulostaa keskimääräistä komediaa virkeämmältä.

Ekstrat

Elokuvan henkeen istuvat ekstrat keskittyvät enemmänkin jatkamaan hupailua kuin valaisemaan tuotantoprosessia. Mukana on tekijöiden eloisa kommenttiraita, asiallinen making of (21 min.), poistettuja kohtauksia (25 min.),dialogin improvisointia (10 min.), tekijöiden kyselytunti (8 min.), kooste toimintakohtausten toteutuksesta (12 min.), näyte ohjaajasta työssään (4 min.), mokia (5 min.) ja sekalaista hupailua monenlaisen pilakoosteen muodossa (yht. 32 min.). Osa ekstroista esitetään HD-muodossa. (IJ)
17/08/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy