Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Alvarez Kelly

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1966Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.32*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Wil­liam Hol­den toi­mit­taa pih­vi­kar­jaa jen­keil­le, kun etelä­val­tioi­den Ric­hard Wid­mark pa­ni­si mie­hen ruok­ki­maan omiaan.

Wil­liam Hol­den toi­mit­taa pih­vi­kar­jaa jen­keil­le, kun etelä­val­tioi­den Ric­hard Wid­mark pa­ni­si mie­hen ruok­ki­maan omiaan. Ei oh­jaa­jan­sa par­hai­ta. Tylsähkö.
Laa­du­kas Pa­na­vi­sion-ku­va ja toi­mi­va ää­ni­rai­ta. Jenk­ki­kes­to on 116 min, jo­ten tätä on voi­tu lei­ka­ta. Ekst­rois­sa biog­ra­fiat ja trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy