Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rockstars

Global Heresy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

Elämän­myön­tei­nen, läm­min ja mut­ka­ton ta­ri­na van­has­ta aris­tok­raat­ti­pa­ris­kun­nas­ta, jo­ka uh­kaa­vas­sa ra­ha­pu­las­saan jou­tuu so­peu­tu­maan ame­rik­ka­lai­sen rockbän­din pal­ve­lusväek­si.

Elämän­myön­tei­nen, läm­min ja mut­ka­ton ta­ri­na van­has­ta aris­tok­raat­ti­pa­ris­kun­nas­ta, jo­ka uh­kaa­vas­sa ra­ha­pu­las­saan jou­tuu so­peu­tu­maan ame­rik­ka­lai­sen rockbän­din pal­ve­lusväek­si. Pe­ter O'­Too­len ja Joan Plow­righ­tin eloi­sas­ti tul­kit­se­mat van­huk­set ovat hah­moi­na elo­ku­van kan­ta­va voi­ma, jos­kaan ei il­man nuo­rem­man kaar­tin tuo­maa hyvää vas­ta­voi­maa. Ka­na­da­lais-eng­lan­ti­lais­ta tuo­tan­toa.

Kuva, ääni & ekstrat

Ääni on miellyttävästi keskimääräistä tilavampi, mutta ajoittain dialogin ja räväkämpien osuuksien osalta ikävän metallinen ja kolkko. Väritoisto on vaatimattoman latteaa ja kuva näyttääkin huomattavasti ikäistään vanhemmalta. Tummemmissa otoksissa jälki on paikoitellen erottelemattoman suttuista. Ekstroissa lukuisia poistettuja otoksia näyttävä traileri ja biografiat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy