Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vihollisen vesillä

Hostile Waters 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kylmän so­dan tem­mel­lyk­seen si­joit­tu­va te­le­vi­sio­ka­na­va HBO:n ja BBC:n tuot­ta­ma tril­le­ri suur­val­to­jen ydin­su­kel­lus­ve­nei­den yh­teentörmäyk­sestä, jo­ka uh­kaa joh­taa ka­tast­ro­fiin.

Kylmän so­dan tem­mel­lyk­seen si­joit­tu­va te­le­vi­sio­ka­na­va HBO:n ja BBC:n tuot­ta­ma tril­le­ri suur­val­to­jen ydin­su­kel­lus­ve­nei­den yh­teentörmäyk­sestä, jo­ka uh­kaa joh­taa ka­tast­ro­fiin. Ve­te­raa­ninäyt­te­lijöi­den (Mar­tin Sheen, Max von Sy­dow ja Rut­ger Hauer) läsnäo­los­ta huo­li­mat­ta ko­ko­nai­suus jää en­na­koi­ta­van ta­sa­pak­suk­si uu­del­leen läm­mi­telmäk­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Pohjoismaiset tekstitykset ja monona katsottavaksi tarkoitettu traileri sekä faktaruutuja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy